Contacteer ons Extra diensten voor onze leden Lid worden van Smart Rooms betekent ook deel uitmaken van een gemeenschap
ondersteuning. Dit zijn de voordelen waarvan je profiteert als je je eenmaal hebt geregistreerd.

Bij Smart Rooms zijn we ons ervan bewust dat alleen een werkplek niet genoeg is. Daarom hebben we initiatieven ontwikkeld voor onze leden om ze een meer menselijke en relationele ervaring te geven. Onze ondersteuning en aanwezigheid op ons digitale platform zal hen helpen bij het ontwikkelen van hun klantenbestand.

Jouw portret op onze netwerken

Bij Smart Rooms promoten we onze leden op onze sociale netwerken door middel van exclusieve portretten. Op Facebook, Instagram en LinkedIn delen we je geschiedenis, je achtergrond en hun prestaties, zodat je ze beter kunt leren kennen. bezoek en een klantenbestand ontwikkelen maar vooral om een echte zichtbaarheid op deze media!

Ondersteuning voor uw communicatie

We weten dat communicatie een uitdaging kan zijn voor onze leden. Daarom zijn we er om je te adviseren. Wij bieden gepersonaliseerd advies om u te helpen sociale netwerken beter begrijpen en creëer boeiende inhoud. We delen ook tips om je te helpen het meeste te halen uit je online aanwezigheid en uw doelgroep bereiken. Het advies heeft ook betrekking op het beheer van je website en je offline communicatie zoals de creatie van folders of visitekaartjes.

Ons doel is om onze leden de tools te geven die ze nodig hebben om te slagen in de steeds veranderende digitale omgeving en om hun bedrijf draaiende te houden.

Je netwerk ontwikkelen

Wij geloven dat samenwerking de sleutel tot succes is. Daarom organiseren we regelmatig vergaderingen om onze leden samen te brengen en synergieën creëren. Onze ruimtes bieden een stimulerende omgeving voor samenwerken en ideeën uitwisselen. We moedigen onze leden aan om hun kennis en vaardigheden delen om samenwerkingsverbanden te creëren die voor beide partijen voordelig zijn. Deze netwerksessies zijn ook een gelegenheid voor therapeuten om te praten over de problemen waarmee ze te maken hebben en ideeën uit te wisselen met anderen.

Verhoog uw zichtbaarheid

We zijn verheugd de lancering aan te kondigen van onze online gids  NaturaCure!

Dit platform is een waardevol hulpmiddel voor alle leden van onze gemeenschap. Het stelt ons in staat om onze leden onder de aandacht te brengen van een breder publiek. breder publiek. Mensen die op zoek zijn naar diensten die vergelijkbaar zijn met de jouwe, kunnen je gemakkelijker vinden en ontdekken wat je te bieden hebt. Onze online gids is gemakkelijk te gebruiken en maakt het gemakkelijk om te vinden wat je te bieden hebt. snel en efficiënt zoeken. Meld je nu aan voor onze online gids en maak deel uit van ons groeiende netwerk van Smart Rooms leden!

nl_NL